Informații, termeni și condiții

,,SECȚIUNEA PACIENȚILOR” găzduiește rezumate din fiecare specialitate a medicinii dentare. Informațiile oferite în cadrul acestei secțiuni sunt oferite cu titlu gratuit și nu înlocuiesc sfaturile medicului dumneavoastră.
Termeni și condiții leveldent.ro:
• Toate informațiile oferite in cadrul portalului leveldent.ro sunt  publicate cu scop informativ. Informațiile nu pot inlocui sfaturile și prescripțiile medicului dumneavoastră  sau ale oricărui personal medical calificat. Utilizarea informațiilor de pe acest site se face pe propria răspundere a celui ce beneficiază de informații.

• În orice situatie, sunteți sfatuiți sa mergeți la medicul dumneavoastră daca sunteți îngrijorat de statusul dumneavoastră de sănatate orală. Informațiile oferite de leveldent.ro sunt doar de natură educațională și informațională și nu trebuie considerate egale consultațiilor sau analizelor medicale de specialitate.
• Sunteți de accord și luați la cunoștința faptul că dumneavoastră, vizitator al site-ul leveldent.ro, nu puteti înainta nicio acțiune judecătorească impotriva deținătorului domeniului www.leveldent.ro
• www.leveldent.ro este absolvit de orice vină în cazul folosirii informațiilor prezentate in alte scopuri decat cel informativ.
• www.leveldent.ro îsi rezervă dreptul de a edita, reedita sau șterge informațiile din structura site-ului.

Color Skin

Nav Mode